Αρχική Σελίδα

ECOOL INTERNATIONAL TRADING (Shanghai) Co., Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

ΤΟ CWHO ΕΊΝΑΙ ΕΜΕΊΣ

 

ECOOL ΔΙΕΘΝΈΣ (ΣΑΓΚΆΗ) είναι μια επιχείρηση τεχνολογία και εφαρμοσμένη μηχανική που εστιάζει στη βιομηχανία ψύξης.

Ειδικεύεται στην παροχή των προγραμμάτων κρύας αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου προγράμματος, του σχεδίου, των πωλήσεων, της εγκατάστασης και της συντήρησης εν τω μεταξύ, παρέχοντας τον υψηλής ποιότητας εξοπλισμό ψύξης, όπως το πολυ-επικεφαλής ράφι συμπιεστών, το μεταβλητό ράφι συμπιεστών τύπων βιδών συχνότητας, ο αεροψυχραντήρας, η επιτροπή μόνωσης, και το ελέγχοντας σύστημα ψύξης.

 

ECOOL έχει τους μηχανικούς της εμπειρίας 15 ετών στο σχέδιο, και μια ομάδα κατασκευής με περισσότερο από την εμπειρία 10 ετών. Συνεργάζεται με πολλά διεθνή εμπορικά σήματα, όπως BITZER, DANFOSS, GUNTER και έχει τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις cOem των ραφιών συμπιεστών, των αεροψυχραντήρων και των επιτροπών μόνωσης στην Κίνα. Με τη συσσωρευμένη εμπειρία εξαγωγής, τα προϊόντα του εφαρμόζονται σε πολλές βιομηχανίες συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας τροφίμων, της ιατρικής, των διοικητικών μεριμνών και της χημείας. ECOOL έχτισε τα μέσα και μεγάλου μεγέθους προγράμματα κρύας αποθήκευσης στις της Αφρικής χώρες - η Ανγκόλα, το Κονγκό και η Γκαμπόν, και τα προϊόντα της εξάγονται στη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και τη Νοτιοανατολική Ασία.

 

Κάτω από τη διαχείριση ενός SJTU MBAer, ECOOL εντυπωσιάζει τους πελάτες του από την ενσωματωμένη ποιότητα, την υψηλή αποτελεσματικότητα εργασίας και την άριστη υπηρεσία και κερδίζει την καλή φήμη από τους πελάτες.

 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΕΙ

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Από το 2009, τα εργοστάσια ECOOL και το προσωπικό είχαν συμμετάσχει η κατασκευή πολλών χρήσεων κρύας αποθήκευσης Park ΠΌΛΟ της βιομηχανικής στην Ανγκόλα. Μεταξύ αυτών των ετών, που συσσωρεύονται με την εμπειρία τον εξοπλισμό ψύξης και τις εσωτερικές και στο εξωτερικό κρύες αποθηκεύσεις εγκατάστασης, ECOOL που καθιερώνεται ως ανεξάρτητη επιχείρηση. Με μια ομάδα των μηχανικών που έχει περισσότερο από την εμπειρία 15 ετών στον τομέα κρύας αποθήκευσης, η επιχείρησή μας θεωρεί, στους πελάτες, η καταλληλότερη λύση είναι το καλύτερο. Και αυτό θα απεικονιζόταν στο όνομα επιχείρησης.

  • Η προφορά του αγγλικού γράμματος «Ε» έχει την έννοια «κατάλληλου» στα κινέζικα
  • Εκτός από την έννοια καλού και της σχέσης με τη θερμοκρασία, «ΔΡΟΣΕΡΟΣ» έχει την ίδια προφορά «της αποθήκευσης» στα κινέζικα
  • Ο συνδυασμός «του ECO» είναι η ρίζα λέξης για το οικοσύστημα και οικονομικός.
  • Έτσι, Ecool σημαίνει την κατάλληλη κρύα αποθήκευση της οικονομικής και προστασίας του περιβάλλοντος

 

<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Παράγοντας

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Ecool

Αριθμός Υπαλλήλων : 1~10

Ετήσιες πωλήσεις : 500000-1000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2017

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Κρύα αποθήκευση των φρούτων και λαχανικών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Κρύα αποθήκευση των φρούτων και λαχανικών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Κρύα αποθήκευση των φρούτων και λαχανικών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Κρύα αποθήκευση των φρούτων και λαχανικών για τις πωλήσεις